Gå til Indhold

Vores principper for bekæmpelse af piratkopiering

 • Mobile databehandlingsenheder.

  Skab flere og bedre lovlige alternativer

  En af de bedste måder at bekæmpe piratkopiering på er med nem og lovlig adgang til indhold i høj kvalitet. Ved at udvikle produkter med engagerende brugeroplevelser såsom YouTube Music gør Google det nemmere at finde vej til lovligt indhold og drive omsætningen i vejret for kreative brancher.

 • Dollartegn.

  Følg pengene

  Websites, der specialiserer sig i piratkopiering på nettet, er dristige kommercielle foretagender, hvilket betyder, at vi med stor succes kan bekæmpe dem ved at afskære dem fra deres pengetilførsel. Google fører an i forhold til at fjerne ulovlige websites fra vores annoncerings- og betalingstjenester, og vi er med til at etablere optimale løsninger for hele branchen.

 • Graf med plustegn.

  Vær handlekraftige, effektive, og skalerbare

  Google bestræber sig på at implementere løsninger til bekæmpelse af piratkopiering, der fungerer i større skala. F.eks. begyndte vi i 2010 at investere kraftigt i strømlining af processen for fjernelse af indhold, der krænker ophavsretten, i søgeresultaterne. Disse forbedrede procedurer gør det muligt for Google hver eneste uge at behandle millionvis af anmodninger om fjernelse på grund af ophavsret.

 • Skjold.

  Vær på vagt over for misbrug

  Falske påstande om krænkelse af ophavsret kan bruges som påskud for censur og kan hindre konkurrence. Google går meget op i at registrere og afvise falske krav vedrørende krænkelse.

 • To firkanter, der overlapper, hvor den forreste består af prikker.

  Sørg for gennemsigtighed

  Vi lægger stor vægt på at levere gennemsigtighed. I vores eksterne gennemsigtighedsrapport afslører vi, hvor mange anmodninger om fjernelse af oplysninger fra vores tjenester vi har modtaget fra ejere af ophavsret og offentlige myndigheder.

Vi giver rettighedshavere de værktøjer, de har brug for

Vi samarbejder med alle slags indholdsskabere og rettighedshavere om at etablere standarden for, hvordan tech-virksomheder kan støtte indholdsskabere og -ejere . Dette gør vi ved at tilbyde et stort udvalg af ressourcer, som kan hjælpe dem med at beskytte deres ophavsretligt beskyttede indhold.

Logo for Google Søgning. I Søgning

YouTube-logo. På YouTube

I løbet af de seneste par år har vi arbejdet hårdt på at skabe et sæt værktøjer til administration af ophavsret, som giver rettighedshavere kontrol over deres ophavsretligt beskyttede indhold på YouTube. Vi har været med til at skabe en ny kreativ økonomi, som har udbetalt mere end 50 milliarder USD til youtubere, kunstnere og medievirksomheder i løbet af en periode på tre år frem til juni 2022 og mere end 6 milliarder USD til musikbranchen i de 12 måneder mellem juli 2021 og juni 2022.

Google Play-logo. I Google Play

Vores politikker forbyder apps, der krænker ophavsretten, giver uautoriseret adgang til streams, der krænker ophavsretten, eller som forsøger at vildlede brugerne ved at udgive sig for at være andre apps. Indholdsskabere og rettighedshavere kan underrette os om indhold i Play, der krænker deres rettigheder, via mekanismerne til rapportering og fjernelse.

Hos Google tilbyder vi et stort udvalg af ressourcer for at hjælpe brugerne med at beskytte deres ophavsretligt beskyttede indhold.